Intrerupator simplu, TEM, SM10IW-B, IP 20, montaj incastrat, crem, 45 x 38 mm

0,59lei

Intrerupator simplu, TEM, SM10IW-B, IP 20, montaj incastrat, crem, 45 x 38 mm -TEM – Intrerupatorul simplu are un singur modul si este destinat inchiderii sau deschiderii unui circuit electric. Acest tip de intrerupator suporta un curent maxim de 16 A si o tensiune maxima de 250 V. Produsul are protectie IP 20 si este fabricat din plastic de culoare crem, avand dimensiunile 45 x 38 mm. Recomandare: Inainte de montare este obligatorie deconectarea circuitului de la reteaua electrica pentru a preveni electocutarea accidentala. Montarea se realizeaza conform schemei de legatura.

Description

Intrerupatorul simplu are un singur modul si este destinat inchiderii sau deschiderii unui circuit electric. Acest tip de intrerupator suporta un curent maxim de 16 A si o tensiune maxima de 250 V. Produsul are protectie IP 20 si este fabricat din plastic de culoare crem, avand dimensiunile 45 x 38 mm. Recomandare: Inainte de montare este obligatorie deconectarea circuitului de la reteaua electrica pentru a preveni electocutarea accidentala. Montarea se realizeaza conform schemei de legatura.

Producator: TEM

Categorie: Intrerupatoare

Cauti Intrerupator simplu, TEM, SM10IW-B, IP 20, montaj incastrat, crem, 45 x 38 mm? Gasesti cele mai bune oferte pe vBank.ro.